Vanliga frågor och svar.

Här hittar ni information som kan vara intressant!
Vad är ManageBase CMS?
ManagBase CMS är ett användarvänligt publiceringsverktyg som gör det enkelt för er själva att uppdatera och jobba med er webbplats. Lägg till våra användarvänliga moduler eller skräddarsydda tjänster som gör att ni enkelt kan marknadsföra er verksamhet.

Skicka nyhetsbrev, publicera nyheter via Facebook, skapa stora produktdatabaser eller koppla ihop era webbplatser till ett nätverk som gör det ännu enklare att administrera allt?
Vad kostar det?
Vi har en individuell prissättning eftersom behovet av funktioner och stöd varierar. Men i grunden har vi en låg licenskostnad för att hålla systemet uppdaterat och säkert.
Är era hemsidor anpassade till alla plattformar
Alla webbplatser anpassas automatiskt när ni administrerar innehållet till mobil, läsplatta och desktop.
Hur många användare kan man vara samtidigt
Det finns egentligen ingen begränsning i antalet användare ni kan skapa. Alla får ett eget login och systemet känner av om ni jobbar med samma innehåll.
Vem äger datan?
Som kund äger du alltid din information och webbplatsdata.

ManageBase är utvecklat i ett utav världens största programspråk - Microsoft ASP.NET - vilket gör det möjligt att integrera i de flesta IT miljöer.
Finns det stöd för olika språkversioner
ManageBase har möjlighet att hantera flera språkversioner av din hemsida. Har du mer än en språkversion aktiverad så väljer du önskat språk genom flaggorna uppe till höger i administrationsgränssnittet.

Språkversionerna är oberoende av varandra. Detta medför att du kan ha unikt innehåll på respektive språk.
Kan man ha en chattfunktion
Det är inga problem, alla tredjepartsprogram är möjliga att implementera!
Vad är PIM?
PIM är en förkortning på Product Information Management. Tanken med PIM är att samla och underhålla all er produktdata i ett system istället för flera, samt kunna sprida datan/informationen i flera olika mediakanaler.

Har du inte fått svar?

Kontakta oss i formuläret.Cookies
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse.